Bingöl’de uyuşturucu operasyonları: 12 şüpheli hakkında işlem yapıldı

Bingöl’de uyuşturucu operasyonları: 12 şüpheli hakkında işlem yapıldı

Bingöl polisi tarafından düzenlenen operasyonlarda 1 kilo 500 gram esrar ele geçirilirken, 12 şüpheli yakalanarak işlem yapıldı

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, uyuşturucu madde tacirlerine karşı çalışma yaptı. Polisin yaptığı çalışmada 2 şüpheli merkeze bağlı İnalı Mahallesinde bir evde uyuşturucu madde sattığı tespit edildi. Bunun üzerine düzenlenen operasyonda şüpheliler E.A. ve M.B. yakalandı. Evde yapılan aramada 3 parça halinde 20 gram toz esrar ile uyuşturucu madde paketlenmesinde ve tartımında kullanılan muhtelif malzemeler ele geçirildi.Uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışmasını sürdüren polis, Bingöl-Genç yolu üzerinde durdurulan bir araçta ise 1 kilo 190 gram toz esrar maddesi ele geçirdi. Araçta bulunan 4 şüpheli ise yakalandı. Yine çalışmasını sürdüren polis, uyuşturucu madde konularından 6 şüpheliyi daha tespit ederek yakalarken, 290 gram esrar ele geçirdi.Yapılan tüm operasyonlarda 12 şüphelinin gözaltına alındığı, 1 kilo 500 gram esrar ele geçirildiği bildirildi.

BİNGÖL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN