Bingöl’de zift ve mermer tozu ile yapılan eserler sergilendi

Bingöl’de zift ve mermer tozu ile yapılan eserler sergilendi

Bingöl’de öğretmen Hakan Saçma tarafından, ilk defa zift ve mermer tozu kullanılarak yapılan çok sayıda eser sergilendi
İMKB Bingöl Anadolu Lisesinde Görsel Sanatlar Öğretmeni Hakan Saçma, zift, mermer tozu ve tutkal kullanarak rölyef mantığıyla bir çok eser yaptı

Saçma’nın 5 ayda 50’si ziftle toplam 100 yaptığı eser için Sanat Sokağında sergi açıldı. Serginin açılışını İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin yaptı.Eserleri öğrencileriyle birlikte ürettiklerini belirten Hakan Saçma, 5 ayda ürettikleri 130 eserin 50’sini zift, mermer tozu ve tutkalla yaptıklarını kaydetti.Zift çalışmasını tual üzerine rölyef mantığıyla yaptıklarını anlatan Saçma," Hat sanatını farklı bir boyuta taşıdık. Sergide toplamda 100 eserimizi sanatseverlerin beğenisine sunduk. Sergimize olan ilgi bizleri mutlu ediyor. Bingöl’de ilk kez yapılan bu çalışmanın hem yaygınlaşması hem de öğrencilere sanatın sevdirilmesi açısından elimizden gelen gayreti göstereceğiz”dedi.

BİNGÖL/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN