Cezaevinden kaçıp 6 iş yeri soyan hırsız suçüstü yakalandı

Cezaevinden kaçıp 6 iş yeri soyan hırsız suçüstü yakalandı

Bingöl’de cezaevi firarisi olduğu ve 6 iş yerinden hırsızlık yaptığı tespit edilen şahıs, polis tarafından suçüstü yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Bingöl’de merkez İnönü, Kültür ve Yenişehir Mahallesi’nde bulunan 6 iş yerinden farklı tarihlerde bin 200 TL nakit para ile 7 bin TL değerinde sigara çalındı. Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olayları ile ilgili yaptığı çalışmada şüpheli F.B.’yi tespit etti. Polis F.B.’yi, İnönü Mahallesi’nde bir iş yerinden hırsızlık yaptığı sırada suçüstü yakaladı.Yakalanan şüpheli 6 ayrı ’Nitelikli Hırsızlık’ suçundan adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.Şüphelinin daha önce de 5 ayrı hırsızlık suçundan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu öğrenildi.

BİNGÖL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN