Olaylı maçın ardından güvenlik toplantısı

Olaylı maçın ardından güvenlik toplantısı

Bingöl’ün Solhan ilçesinde oynanan ve taraftarların sahaya inmesiyle tatil edilen maçın ardından, ilçede güvenlik toplantısı yapıldı

28 Ocak 2018 Pazar günü saat 14.00’da Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler Kategorisi B Grubu 19. haftasında oynanan Solhanspor -Tokat Belediye Plevne maçının ikinci setinde ev sahibi Solhanspor taraftarları sahaya indi. Bunun üzerine Tokat Belediye Plevne oyuncuları da soyunma odasına giderken, hakemler ise mücadeleyi tatil etti.Olaylı maçın ardından, Solhan Kaymakamı Fatih Okumuş’un başkanlığında güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, bundan sonraki müsabakalarda çıkabilecek olası olaylarda, kulüp yöneticilerinin güvenlik güçlerince ortak hareket etmesi için, Solhanspor yöneticilerinin müsabakalarda tanıtıcı kart kullanması kararı alındı.Salonun fiziki durumunun da görüşüldüğü toplantıda, tribün dışında kalan sahanın arka kısımlarında bulunan ve oyuncuların servis kullandığı bölgelerin geniş olmasından dolayı taraftarın da kaldığı bölümün taraftara kapatılacağı ve o bölgede sadece basın mensupları ile görevlilerin olabileceği kararı alındı.Öte yandan maçta yaşanan olayla ilgili ise, Solhan Cumhuriyet Savcılığı tarafından, video kayıtlarında tespit edilen şahıslara yönelik soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

BİNGÖL/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN