Bir spor organizasyonuna daha koronavirüs darbesi

Bir spor organizasyonuna daha koronavirüs darbesi

Lübnan'da yapılması planlanan Asya Açık Para Tekvando Turnuvası koronavirüs nedeniyle iptal edildi. Türkiye Para Tekvando Milli Takımı, Japonya'da yapılacak hazırlık kampını da iptal etti.

Dünyada birçok ülkeyi etkileyen koronavirüs nedeniyle bir iptal kararı da tekvandodan geldi. Türkiye Tekvando Federasyonu'ndan alınan bilgiye göre, 2 Mart'ta Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta yapılacak Asya Açık Para Tekvando Turnuvası koronavirüs nedeniyle iptal edildi. Türkiye Para Tekvando Milli Takımı için planlanan Lübnan seyahati ve sonrasında yapılacak Japonya hazırlık kampı sporcuların sağlığını riske etmemek adına programdan çıkarıldı.

SPORCULARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN İPTAL ETTİK

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, koronavirüsün etkisinin bütün dünyaya yayıldığını belirterek, "Şu an için dünya genelinde yayılan bu virüsle ilgili sağlıklı bilgiler alamıyoruz. İtalya'da iptal edilen futbol maçları var. Lübnan'da düzenlenecek Asya Açık Para Tekvando Turnuvası da iptal oldu. Sporcularımız için planladığımız Japonya hazırlık kampını da iptal ettik. Sporcularımızın sağlıklarını riske atmamak adına iptal kararını aldık. Koronavirüs ile ilgili takiplerimiz sürüyor. Bizim için önemli olan sporcu sağlığı. Koronavirüsün göründüğü ülkelere sporcularımızı göndermeme kararı alamaya devam edebiliriz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Belçika'da düzenlenmesi planlanan Açık Tekvando Turnuvası'na Çin takımının katılması durumunda milli tekvando takımının gönderilmeyeceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN