Bitlis’te karla mücadele toplantısı

Bitlis’te karla mücadele toplantısı

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, İl Özel İdare yetkilileri ile bir araya gelerek, karla mücadele konusunda toplantı düzenledi

Valilikte gerçekleştirilen toplantıya Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlık yaparken, Genel Sekreter Adem Aydoğdu ve İl Özel İdaresi birim müdürleri hazır bulundu. Burada konuşan Vali İsmail Ustaoğlu, kışın sürdürülecek karla mücadele başta olmak üzere diğer hizmetlerin sağlıklı, iletişimi güçlü ve kendilerine yakışan şekilde sürdürülebilmesi için bir araya geldiklerini söyledi. Dozere çıkan, hizmet araçlarını kullanan şoförlerin dahi devleti temsil ettiğini belirten Ustaoğlu, “İlimizin en ücra, en kırsal kesiminde devleti sizler temsil ediyorsunuz. Sizin oradaki performansınız, vatandaşa yaklaşımınız adete devletin yaklaşımının yansıması oluyor. Çeşitli kurumlarda görev yapan başta kolluk kuvvetlerimiz olmak üzere nasıl ki devletin güvenlik yüzünü orada gösteriyorlarsa, sizlerde hizmet anlamında devlet ile vatandaşa aracılık ediyorsunuz. Her birimin taşrada, en ücra köşede görevleri var. Ama en dağınık ve en geniş görev İl Özel İdaremize düşüyor. Bazen milli eğitimin rolünü üstleniyoruz, bazen sosyal hizmetlerin, sağlığın rolünü üstleniyoruz. Adeta joker gibi birçok konuda İl Özel İdaremiz elini taşın altına koyup hizmet yapmaya çalışıyor. En ücra köşeye hizmet götürmeye çalışan önemli bir birimimiz. Bu birimi ağaya kaldırmak da sizlerin elindedir. Hizmet noktasında görevimizi en güzel şekilde yapacağınıza inancım tamdır. Çünkü bu kadim şehir, yapılacak hizmetlere layık bir ilimiz. Geçirmiş olduğu yol kazalarının giderilmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.Kaynakların ekonomik kullanımına da dikkati çeken Vali Ustaoğlu, kış sezonu olması nedeniyle özverili şekilde karla mücadele edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

BİTLİS/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN