Bitlis’te Sokak sağlıklaştırma çalışmaları devam ediyor

Bitlis’te Sokak sağlıklaştırma çalışmaları devam ediyor

Bitlis Belediyesi, kentin tarihi güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Kazimdirik ve Arifbey caddesinde sağlıklaştırma çalışmalarını yürütüyor

Gerçekleşen sokak sağlıklaştırma projesi kapsamında, Kazimdirik ve Arifbey caddesinde bulunan iş yerleri kentin tarihi yapısına uygun bir biçimde estetik kazandırılacak. Cephe sağlıklaştırma çalışmaları ile iş yerleri tarihi dokusuna uygun olarak yaşama uyarlanacak ve bu değerler gelecek nesillere taşınacak olup, bu şekilde ilçe turizmine katkı sağlanacaktır. Bitlis’e daha fazla hizmet getirmenin gayreti içerisinde olan Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, kent ekonomisine canlılık katan turizme gerekli önemi verdiklerini belirterek, gerçekleşen proje kapsamında sokak sağlıklaştırma çalışmasını gerçekleştiriyoruz diye ifade etti.Büyük bir potansiyeli içinde barındıran Bitlis’e yapılacak olan çalışmalar ile ciddi bir yere geleceğini ifade eden Ustaoğlu, “İnşallah kısa bir süre sonra bitireceğimiz çalışmalar ile sokağımız ihtişamlı kadim kent görünümüne kavuşacaktır” dedi.

BİTLİS/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN