Vali Ustaoğlu, parke çalışmalarını inceledi

Vali Ustaoğlu, parke çalışmalarını inceledi

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından parke döşeme çalışmaları Atatürk Mahallesi Feyzullah Ensari Sokakta devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Ustaoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü ve yetkililerden bilgi aldı. Çevreye duyarlı ve kent estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelindeki yolları yenileyerek vatandaşların hizmetine sunuyor.Aynı zamanda il genelinde ihtiyaç duyulan noktalarında yapılan tamirat çalışmalarında yerinden oynayan kilit parke taşları, zemin iyileştirmesi yapılarak yerlerine monte ediliyor. Parke taşı çalışmaları ile birlikte deforme olan kaldırımların bakımları da yapılarak daha düzenli bir hale getiriliyor.Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalar kapsamında kent merkezinde ihtiyaç duyulan yerlerde kilit parke döşemesinin yapılacağı belirtildi.

BİTLİS/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN