Vali Ustaoğlu’ndan hastalara ziyaret

Vali Ustaoğlu’ndan hastalara ziyaret

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, 5 yıldızlı otel konforunda sağlık hizmeti veren Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesini gezerek, hasta vatandaşlarla sohbet etti

İl Sağlık Müdürü Dr. Koray Okur ve Hastane Başhekimi Uz. Dr. Erdinç Eren tarafından karşılanan Vali Ustaoğlu, servislerde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Hastalarla tek tek ilgilenen Vali Ustaoğlu, doktorlardan sağlık durumları hakkında bilgi aldı.Hastane koridorunda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Vali Ustaoğlu, Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesinde memnuniyet esasının en üst düzeyde verildiğini söyledi. Vali Ustaoğlu, “Poliklinik ve servislerdeki hastalarla sohbet ettim. Bir hastamız hastane hizmetinden memnuniyet duyduğunu, üst düzey kendileriyle ilgilenildiğini söyledi. Bitlis-Tatvan Devlet Hastanemiz hasta ve yakınları tarafından en güvenilir, en iyi hizmet veren hastane olarak görülüyor. Saatlerce muayene sırası, ilaç sırası beklenilmiyor. Tabiri caizse 5 yıldızlı otel konforunda hizmet veren bir hastane. Tek kişilik ve iki kişilik odalarıyla alanında uzman personeliyle göğsümüzü kabartan, gururlandıran bir hizmet vatandaşa burada veriliyor” diye konuştu.

BİTLİS/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN