(Özel Haber) Abant Ramazan’da da ilgi odağı oldu

(Özel Haber) Abant Ramazan’da da ilgi odağı oldu

Bolu’nun doğal güzelliklerinden olan Abant Tabiat Parkı, Ramazan ayında serin bir tatil geçirmek isteyen turistlerin ilgi odağı oldu

Bolu’ya yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta, zengin orman bitki örtüsüne sahip Abant Tabiat Parkı, yılın her mevsimi şehir dışından hafta sonu tatillerini geçirmek için gelen tatilcilerin ilgi odağı oluyor. İnsanların eğlenmesine, dinlenmesine ve kısa süreli tatil yapmasına olanak sağlayan, orman, dağ ve göl peyzajlarının bütünleştiği Abant Tabiat Parkı, Ramazan ayında da tercih edilen bir yer oldu. Abant’a hafta sonu için gelen tatilciler, göl çevreleyen yürüyüş yolunda temiz havanın tadını çıkarırken bol bol da fotoğraf çektirmeyi ihmal etmiyorlar. Bazı tatilciler ise göl çevresinde faytonla gezerek doğal güzelliklerin tadını çıkarıyor.Eşinin görevi nedeniyle Bolu’da yaşadıklarını ifade eden bir tatilci, “Bolu’yu ve doğasını çok seviyoruz. Anlatmak yetmez. Bu güzelliği görmeleri için herkesi buraya davet ediyorum. Biz 1 yıl için Bolu’ya gelmiştik ama çok sevdiğimiz için gidemiyoruz” dedi.İstanbul’dan hafta sonunu geçirmek için gelen başka bir tatilci ise, Abant’ı çok temiz ve ferah bulduğunu belirterek, “Bizler büyükşehirin vermiş olduğu yoğunluğu burada görmediğimiz zaman mutlu oluyoruz. Buraya ziyaretimiz kendimizi dinlendirmek için oldu” şeklinde konuştu.

BOLU/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN