Başkan Yılmaz: “16 yılda Bolu ve Türkiye’ye çağ atlattık”

Başkan Yılmaz: “16 yılda Bolu ve Türkiye’ye çağ atlattık”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, partisinin 16’ıncı kuruluş yılı nedeniyle yayınlandığı mesajında, “AK Parti, hiç bitmeyecek, tükenmeyecek ‘AK’ bir sevdadır” dedi

Ak Parti’nin kurucuları arasında olan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, partisinin 16’ıncı yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, partinin kurucu üyeleri arasında yer almaktan gurur duyduğunu belirtti. Yılmaz, “16 yılda, Bolu’yu ve Türkiye’yi çağ atlatarak, dünyada yükselen bir değer haline getirerek, adeta yeniden inşa ettik. İlk günkü aşk ve heyecanla çalışmaya devam eden Bolu Belediyesi, 2023 Türkiye’sinin gerçekleştirilmesindeki sorumluluklarının farkındadır. Attığımız her adım, önderimiz, liderimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği istikamettedir. AK Parti, bir vefa hareketidir. AK Parti, hiç bitmeyecek, tükenmeyecek ‘AK’ bir sevdadır. Daha nice yıldönümlerimiz şimdiden kutlu olsun. Her gün daha büyük bir heyecan ve enerji ile büyümeye, şehrimize, ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

BOLU/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN