CHP’li il yöneticilerine “Bylock” gözaltısı

CHP’li il yöneticilerine “Bylock” gözaltısı

Bolu’da, FETÖ’nün haberleşme programı bylock kullandıkları iddia edilen ve gözaltına alınan şahıslar arasında CHP Bolu il Yönetimi üyesi iki kişinin olduğu ortaya çıktı

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması soruşturmaları kapsamında örgütün haberleşme programı bylock’u kullandıkları iddia edilen kişilere yönelik Bolu merkezli 4 ilde eş zamanlı operasyon yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda 17 kişi gözaltına alındı.Gözaltına alınan FETÖ şüphelileri arasında, 2013 yılında yapılan kongre ile CHP Bolu İl Yönetimi üyesi olan üniversite öğrencileri Turgut E. ve Recep A.’nin de olduğu öğrenildi. Partiye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Turgut E.’nin parti içinde Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı olduğu, Recep A.’nın ise bir dönem CHP Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atandığı belirtildi. Aynı zamanda şahısların bir dönem cemaate bağlı evlerde kaldığı da iddia edildi.

BOLU/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN