Göçük altında kalan işçi hastanede hayatını kaybetti

Göçük altında kalan işçi hastanede hayatını kaybetti

Bolu’nun Gerede ilçesinde inşaatı devam eden otelin su hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte yaralanan 2 işçiden Bayram Ercimen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Olay, dün akşam saatlerinde Gerede ilçe merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yapımına yeni başlanılan bir otel inşaatının su hattı çalışması için kazı yapıldığı sırada göçük meydana geldi. Kazı çalışmasında olan işçilerden Bayram Ercimen ve Yusuf Sertdemir, göçükte toprağın altında kaldı.Diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından işçiler Ercimen ve Sertdemir, yaralı şekilde göçüğün altından çıkarıldı.İlk müdahalelerinin ardından önce ilçede bulunan hastaneye ardından da İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne götürülen işçilerden Bayram Ercimen, bugün hayatını kaybetti.Diğer işçi Yusuf Sertdemir’in ise ameliyatının ardından yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BOLU/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN