Gölcük’te kar yağışı tatilcileri büyüledi

Gölcük’te kar yağışı tatilcileri büyüledi

Bolu’nun doğal güzelliklerinden olan Gölcük Tabiat Parkı, nisan ayında yağan karla beyaza bürünerek hafta sonunu geçirmek için gelen tatilcileri büyüledi

Bolu’da dün başlayan kar yağışı tatilcilerin gözdesi olan Gölcük Tabiat Parkı’nı beyaza bürüdü. Çam ağaçlarıyla kaplı olan Gölcük Tabiat Parkı, yağan karla birlikte beyaz örtüyle kaplanırken, tatilciler oluşan manzara karşısında keyifli anlar yaşadı. Gölün kenarında bulunan iskelede fotoğraf çektiren tatilciler, bisikletleriyle göl çevresinde tur attılar.Gölcük Tabiat Parkı’nın baharda nasıl bir görüntüsü olduğunu merak eden tatilciler ise kar yağışıyla birlikte beyaza bürünen Gölcük’ü görünce oldukça şaşırdıklarını ifade ettiler. Ankara’dan ailesiyle birlikte hafta sonu için Gölcük’e gelen bir vatandaş, “Yeşil bir manzara bekliyorduk ama bembeyaz bir manzarayla karşılaştık Gölcük’te. Ama böylesi de çok güzel, bu halini hiç görmemiştik. Hafta sonu şehir stresinden arınmış olduk” şeklinde konuştu.

BOLU/İHA


(FOTOĞRAF)





Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN