Huzur uygulamasında 2 kişi gözaltına alındı

Huzur uygulamasında 2 kişi gözaltına alındı

Bolu’da polis ve jandarmanın birlikte yaptığı Huzur Uygulaması il merkezi ve 8 ilçede 500 polis ve jandarmanın katılımıyla gerçekleştirildi

Uygulamada narkotik köpeği ‘Sezar’ ile araçlarda arama yapıldı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı, il merkezi ve 8 ilçede kurulan 32 uygulama noktası,176 umuma açık alanda asayiş, narkotik, terör, organize, kaçakçılık, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin katıldığı 500 polis ve jandarmayla Huzur Uygulaması gerçekleştirdi. İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel koordinesinde yürütülen uygulamada şahıslar üzerinde yapılan Genel Bilgi Taraması’nda (GBT) haklarında arama kararı bulunan 2 kişi gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldüler. Kentin giriş ve çıkışlarında kurulan uygulama noktalarında durdurulan araçlardan 18 tanesine 8 bin 700 lira para cezası kesildi.Polis Özel Harekat ekiplerinin güvenlik aldığı uygulamada şüpheli görülen araçlar içerisinde narkotik köpeği ‘Sezar’ ile uyuşturucu araması yapıldı.

BOLU/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN