Karla mücadelede 24 saat mesai

Karla mücadelede 24 saat mesai

Bolu Dağı TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu üzerinde, karayolları ekipleri ulaşımda sorun yaşanmaması için 24 saat mesai yaparak çalışıyor

Tüm ülkeyi etkisi altına alan kar yağışı önceki gün gece saatlerinde TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli ve D-100 Karayolu Bolu Dağ kesiminde etkili oldu. Ankara ve İstanbul arasında en önemli geçiş güzergahlarından birisi olan Bolu Dağı’nda yer yer kar kalınlığının 40 santimetreyi bulmasıyla birlikte, karayolları ekipleri de çalışmalara başladı.Karayolları ekipleri kar yağışının beklendiği ilk saatlerden itibaren TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli ve D-100 Karayolu üzerinde hazır şekilde bekletildi. Karayolu ve Otoyolun kapanmaması için 154 personel, 1 kar püskürtme, 1 arazöz, 13 karla mücadele, 2 yükleyici, 1 yangın müdahale aracıyla 24 saat boyunca çalışıyor.Güzergah 87 kamerayla izleniyorBolu Dağı Tüneli, güzergahta bulunan 87 kamerayla, trafik kazası veya yol kapanmasına karşı günün her saati izleniyor. Ayrıca, yolların buz tutmaması için için kar yağışı öncesi hazır bekletilen 5 bin ton tuz ve 150 ton solüsyon D-100 karayolu ve TEM Otoyoluna serpiliyor.

BOLU/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN