Polisi görünce uyuşturucuları aracından attı

Polisi görünce uyuşturucuları aracından attı

Bolu’da, şüphe üzerine durdurulmak istenilen otomobilden dışarı bir cisim atıldığını gören polisler, araç içerisinde ve şahısların evinde yaptığı aramada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanan, satan ve satılmasına aracılık eden ve ekimini yapan şahıslara yönelik yaptıkları çalışmada şüphe üzerine bir otomobili durdurmak istedi.Paşaköy Mahallesi Eski İstanbul Caddesi üzerinde seyir halinde olan otomobildeki şahıslar, polis ekiplerinin uyarısına rağmen kaçmaya çalıştı. O.U. (43) ve T.Y. (28) isimli şahısların otomobilleriyle kaçtıkları sırada aracın kapısı açılarak yere bir cisim atıldığını gören ekipler, takip sonucu aracı yakaladı.Gözaltına alınan O.U. ve T.Y.’nin otomobilden attıkları maddelerin 1,02 gram Crark, 2 adet uyuşturucu hap ve 3,12 gram kubar esrar olduğu tespit edildi.Evlerinde de arama yapıldıŞüphelilerden otomobil sürücüsü O.U.’nun ikametinde yapılan aramalarda ise, 8,93 gram kubar esrar maddesi, 5,24 gram kenevir tohumu, uyuşturucu içmeye yarayan plastik düzenek ve hassas terazi ele geçirildi.

BOLU/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN