Vatandaşlar kanalizasyon tıkanıklıklarına karşı uyarıldı

Vatandaşlar kanalizasyon tıkanıklıklarına karşı uyarıldı

Bolu’da zaman zaman yaşanan kanalizasyon tıkanmalarının giderilmesi esnasında karşılaştıkları manzaralarla ilgili açıklama yapan Bolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tıkanmaların tamamına yakınının kullanımdan kaynaklı olduğunu belirttiler

Bolu Belediyesi şehir merkezinde kanalizasyon tıkanıklıklarına anında müdahale ederek vatandaşların sorunlarını giderdiklerini fakat vatandaşların bu konuda daha duyarlı olmalarını istedi. Bolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kanalizasyon çalışmalarında moloz kalıntılarına da rastladıklarını belirterek şu ifadelerde bulundular:“Yaptığımız çalışmalar sırasında tıkanmaların tamamına yakınının kullanımdan kaynaklı olduğunu görmekteyiz. Tıkanan kanalizasyonlarda genelde sıvı temasında eriyip kaybolmayacak kadar kalın kağıt peçeteler, oyuncaklar, plastik atıklar hatta bezler ve kumaş parçaları ile nadir de olsa moloz kalıntılarına rastlamaktayız. Bu ve benzeri şeyleri evlerinde bulunan tuvalet ve banyolardan atan vatandaşlarımızın bu tıkanmalara isteyerek ya da istemeyerek sebep olmaktadırlar. Bolu Belediyesi’nin bu tıkanmalarda herhangi bir eksiği ya da hatası bulunmamakla birlikte ekiplerimiz tarafından her ne olursa olsun soruna anında çözüm getirmekte ve vatandaşlarımızı mağdur etmemekteyiz. Bu konuda vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyor ve kanalizasyonlarının tıkanmaması için belirttiğimiz yabancı maddeleri hiçbir şekilde tuvalet ve banyolarından atmamalarını rica ediyoruz.”

BOLU/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN