Burdur Başsavcısından FETÖ soruşturması açıklaması

Burdur Başsavcısından FETÖ soruşturması açıklaması

Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, Burdur’da devam eden FETÖ soruşturmaları kapsamında kentte bugüne kadar 205 dosyadan 235 şüpheli hakkında kamu davası açıldığını söyledi

Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, ilde devam eden FETÖ soruşturmaları hakkında yazılı basın açıklaması yaptı. 10 Kasım’da Burdur merkez, Bucak ve Antalya illerinde eş zamanlı düzenlenen FETÖ operasyonu kapsamında 11 kişinin gözaltına alındığını açıklayan Başsavcı Yağcı, "Cumhuriyet Başsavcılığımızca FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalar çerçevesinde 10 Kasım 2017 tarihinde Burdur, Bucak ve Antalya’daki çeşitli adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonlar çerçevesinde 11 kişi gözaltına alınmış olup, bunlardan 3’ü tutuklanmış, 6’sı hakkında ise adli kontrol kararı verilmiştir. 2 kişi hakkındaki gözaltı ve ifade alma işlemleri sürmektedir" dedi.378 dosyanın işlemleri sürüyorBurdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 378 dosyanın işlemlerinin devam ettiğini kaydeden Başsavcı Yağcı, "Cumhuriyet Başsavcılığımızca söz konusu terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalar çerçevesinde bugüne kadar 205 dosyadan 235 şüpheli hakkında kamu davası açılmış olup, hali hazırda 378 dosyadaki soruşturmalar devam etmektedir. Soruşturma dosyalarının hızlı ve etkin bir şekilde yürütülüp sonuçlandırılması için kolluk birimleri ve Cumhuriyet Başsavcılığı kadrosuyla birlikte özveriyle çalışılmaktadır. İşin mahiyeti gereği tutuklu dosyalara öncelik verilmektedir" açıklamasında bulundu.

BURDUR/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN