Burdur Milli Eğitim Müdürlüğüne, 33 güvenlik görevlisi alınacak

Burdur Milli Eğitim Müdürlüğüne, 33 güvenlik görevlisi alınacak

15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı, Anayasa Komisyonu Başkanvekili, AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, TYP çalışmaları kapsamında Burdur Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 33 güvenlik görevlisinin alınacağını açıkladı

İŞKUR tarafından uygulanan Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda Burdur Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 33 güvenlik görevlisi alınacağını söyleyen Milletvekili Petek, " Toplum Yararına Programda (TYP) çalışmak üzere başvuracak olan katılımcılar en az Lise Mezunu olacak olup, 25-45 yaşları arasında güvenlik sertifikası olanlar İş Kur müdürlüğüne başvurabileceklerdir. Başvurular en yakın zamanda başlayacaktır” dedi.

BURDUR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN