Çiğ Süt ve Buzağı Desteklemeleri ödemeleri başladı

Çiğ Süt ve Buzağı Desteklemeleri ödemeleri başladı

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan, çiğ süt desteklemesi kapsamında ödemelerin başladığını söyledi

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan, Çiğ Süt ve Buzağı Desteklemelerinin ödenmeye başladığını açıkladı. Genel Başkan Özcan, “2017 Yılı ilk altı aylık (Ocak-Haziran ayları dönemi) çiğ süt desteklemesi kapsamında Burdur’un de yer aldığı 55 ilin destekleme hak edişleri 6 ve 13 Ekim 2017 tarihlerinde ödenecektir. Ödeme çerçevesinde TC kimlik numarasının son hanesi 0 ve 2 ile biten yetiştiricilerin çiğ süt desteklemeleri 6 Ekim 2017 tarihi (Cuma günü) itibariyle, TC kimlik numarasının son hanesi 4, 6 ve 8 ile biten yetiştiricilerin çiğ süt desteklemeleri 13 Ekim 2017 tarihi (Cuma günü) itibariyle ödenecektir. 2017 Yılı Buzağı desteklemeleri 3. Hak edişlerinin ödemesi 9 Ekim 2017 tarihi Pazartesi gününden itibaren ödenmeye başlanacaktır” dedi.

BURDUR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN