Genç turizmcilerin meyve tabağı ve hızlı servis yarışı

Genç turizmcilerin meyve tabağı ve hızlı servis yarışı

Burdur’da kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından “Genç Turizmciler Yarışıyor” etkinliği düzenlendi

Yarışmaya katılan öğrenciler, hızlı servis ve meyve tabağı hazırlama kategorilerinde jüriyi etkilemeye çalıştı.Hızlı servis ve meyve tabağı yarışmalarına Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda öğrenim gören 19 öğrenci katıldı. Öğrenciler, Cumhuriyet Parkı’nda kurulan mutfakta meyve tabaklarını ve servis sunumlarını hazırladı. Yarışmada ilk olarak hızlı servis kategorisindeki yarışmacılar jüri üyeleri tarafından incelendi. Meyve tabağı kategorisi yarışmacıları da jüri üyeleri tarafından takdir gördü. Meyve tabaklarında öğrencilerin meyveleri ve kabuklarını keserek oluşturdukları şekiller ve tabak süslemeleri ise jüri üyelerini etkilemeyi başardı. Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucu dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından madalya ve katılım belgeleri dağıtıldı.

BURDUR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN