Isparta Valisi BAKA üyelerine veda etti

Isparta Valisi BAKA üyelerine veda etti

Son Valiler kararnamesi ile Kayseri Valiliğine atanan Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu toplantısında yönetim kurulu üyelerine veda etti

BAKA yönetim kurulu olağan toplantısını Burdur Valiliğinde gerçekleştirildi. BAKA Yönetim Kurulu’nun dönem başkanı Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Burdur Valisi Hasan Şıldak, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Isparta İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Burdur İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, BAKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Madenci ile uzmanlar katıldı.Toplantıda dönem başkanı ve Isparta Valisi Şehmus Günaydın, "Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TURSAB) illerimize yapmış oldukları ziyaretler ve turizm çalıştaylarında çok önemli faydalar elde ettik. Amacımız bunu sürdürülebilir kılmak. Değişik alanlarda çalışmalar yaparak turizm çeşitliliğini artırmak istiyoruz. Bölgemizde kış ve yaz turizmiyle ilgili avantajlarımız var. Bu avantajlarımızı iyi kullanıp ülkemizin ekonomisine daha fazla katkı sağlamak istiyoruz. Ayrıca bölgemizin ihracat kapasitesi çok iyi. Yurt dışı ziyaretlerimizle de ihracat kapasitemizi daha da arttırmak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.Burdur Valisi Hasan Şıldak da Son Valiler kararnamesi ile Kayseri Valiliğine atanan Isparta Valisi Şehmus Günaydın’a Plaket sunarak yeni görevinde hayırlı olmasını diledi.

BURDUR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN