MAKÜ’de şehitlere saygı yürüyüşü

MAKÜ’de şehitlere saygı yürüyüşü

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencileri ve Burdur Sivil Toplum Kuruluşları, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı’na destek yürüyüşü düzenledi

Yürüyüşe Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz başta olmak üzere, MAKÜ öğretim üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, il müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüş, MAKÜ İstiklal Yerleşkesi ana giriş kapısından başladı. Mehmetçiğe destek amacıyla çeşitli sloganların atıldığı yürüyüş, MAKÜ Camii’nde son buldu. Şehit yoklamasının yapıldığı programda, hep bir ağızdan ismi okunan şehitler yerine ‘Burada’ denildi.Daha sonra, üniversite camisinde hem Afrin’de görev yapan askerlerimiz hem de vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitler için hatim duası okundu. Program, Cuma Namazı sonrasında şehitlerimizin hayrına verilen öğle yemeği ile son buldu.

BURDUR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN