Milletvekili Petek, Kayseri Kitap Fuarı’nda 15 Temmuz’u anlatacak

Milletvekili Petek, Kayseri Kitap Fuarı’nda 15 Temmuz’u anlatacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı, AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Kayseri Kitap Fuarı’nda 15 Temmuz’u anlatacak

TBMM 15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı, AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Türkiye’nin en önemli yazarlarının okuyucularla buluşacağı 1. Kayseri Kitap Fuarı’na Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak katılacak. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından bu hain kalkışmayı araştırmak üzere TBMM tarafından oluşturulan 15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanlığını yürüten Petek, FETÖ’nün ihaneti ve Türk Milletinin bu kanlı darbe girişimine karşı ortaya koyduğu tarihi mücadeleyi yazdığı "İhanet ve Direniş" adlı kitabı ile okuyucularıyla buluşacak. Milletvekili Reşat Petek, 15 Ekim 2017 Pazar günü saat 15.00’te Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde 2. Konferans Salonunda “İhanet ve Direniş” konulu bir konuşma yapacak ve gelen soruları cevaplandıracak.

BURDUR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN