Okullarını tanıtmak için sokak konseri verdiler

Okullarını tanıtmak için sokak konseri verdiler

Burdur Güzel Sanatlar Lisesi tarafından yılsonu etkinlikleri kapsamında okulu tanıtmak amacıyla sokak konseri düzenlendi

Burdur Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmenleri Ahmet Polat Karadağ ve Gözde Karadağ’ın koordinesinde düzenlenen sokak konserinde Güzel Sanatlar Lisesinde öğrenim gören öğrenciler tüm yeteneklerini sergiledi. Sokak konserinde bazı öğrenciler enstrüman çalarken, bazı öğrenciler ise koroda yer aldı. Yerli ve yabancı güncel şarkıların seslendirdiği konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.Türkiye’de Neşet Ertaş ve Fazıl Say gibi büyük müzik adamlarının yetişmesinin gerektiğini vurgulayan Burdur Güzel Sanatlar Lisesi Gitar Öğretmeni Ahmet Polat Karadağ, “Antalya’dan, Muğla’dan, Konya’dan, Uşak’tan, hatta İngiltere’den bile öğrencimiz var. Türkiye’de sadece fen lisesi yok, güzel sanatlar lisesi de var. Öğrencilerimiz enstrümanlarıyla her şeyi çalıyorlar ve bu enstrümanları ile dünyanın her yerinde para kazanacaklar, biz güzel sanatlar lisesi olarak Fazıl Saylarımızı, Neşet Ertaşlarımızı arıyoruz ama maalesef öğrencilerimizin çoğu fen lisesi hazırlığına giriyorlar ama sadece fen lisesi yok, güzel sanatlar lisemiz var, meslek liselerimiz var. Bunlar çok önemli. Gelirlerse okula birçok enstrüman çalabiliyorlar. Bağlama öğrencisi bateri çaldı, bağlama öğrencimiz elektrogitar çaldı, gitar öğrencimiz klavye çaldı” diye konuştu.

BURDUR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN