Sezgin, Dünya Şampiyonunu altın ile ödüllendirdi

Sezgin, Dünya Şampiyonunu altın ile ödüllendirdi

Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin, Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde yapılan Dünya Plaj Güreşi Şampiyonası’nda dünya şampiyonu olan güreşçiyi altınla ödüllendirdi

Dünya Plaj Güreşi Şampiyonası, Ortaca’ya bağlı Dalyan Mahallesi’nin ünlü İztuzu Plajı’nda 13- 15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi. 20 ülkeden 350 sporcunun katıldığı şampiyonada, 50 kilo genç kadınlar kategorisinde Bucak Özel Oğuzhan Teknik ve Anadolu Sağlık Lisesi öğrencisi Rahime Arı dünya şampiyonu oldu. Dünya şampiyonu Arı, Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin’i ziyaret etti. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Sezgin, “Bucaklı güreşçimiz Rahime Arı ile gurur duyuyoruz. Daha nice başarılara ulaşmasını temenni ediyoruz. Ülkemizin ve Bucak’ımızın adını tüm dünya ya duyurduğu için tüm Bucaklı hemşerilerim adına kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.Ziyaret sonunda Yalçın Sezgin, Dünya Şampiyonu güreşçiyi altınla ödüllendirdi.

BURDUR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN