Üniversiteli Damla’nın hayatını kaybettiği kazada sürücü tutuklandı

Üniversiteli Damla’nın hayatını kaybettiği kazada sürücü tutuklandı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde (MAKÜ) bir gün önce ailesiyle mezuniyetini kutladıktan sonra geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü son sınıf öğrencisi Damla Karakoç’un içinde bulunduğu otomobilin sürücüsü tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, MAKÜ öğrencisi Damla Karakoç, mezuniyet töreninden bir gün sonra T.B.’nin kullandığı 15 SD 142 plakalı araç ile Isparta’daki Gül Fuarı ve Uluslararası Gül Festivali kapsamındaki konser için yola çıkmış ve trafik kazası geçirmişti. Feci kazada üniversite öğrencisi genç kız hayatını kaybetmiş, otomobil sürücüsü Biçen ise gözaltına alınmıştı. Biçen’in sevk edildiği adli makamlardan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

BURDUR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN