Vali Yılmaz’dan holiganlara sert uyarı

Vali Yılmaz’dan holiganlara sert uyarı

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele eden Gölhisarspor’un otobüsüne Bucak deplasmanı dönüşü taşlı saldırıda bulunulmasını tasvip etmediğini söyledi

Burdur’un huzur kenti olduğunu hatırlatan Vali Yılmaz, “İki temsilcimiz arasında oynanan BAL Ligi’nin ilk maçında istemediğimiz olaylar oldu. Daha ilk maçtan ne şampiyonluk veya küme düşme gibi bir durum yokken sorumsuz kişilerin maalesef böyle hareketleri oldu. Daha hiç bir şey yokken bu şekilde istenmeyen olayların önü açılırsa bununla baş edemeyiz. Herkesin sorumluluk duygusuyla hareket etmesi lazım. Aynı ilin iki ilçesi arasında böyle bir olayın yaşanması bizi daha da üzdü. Burdur’un birlik ve beraberlik içinde, kardeşliğin hakim olduğu huzurun şehriyken birkaç holiganın yaptığı eylemleri tasvip edemeyiz. Hem idari hem cezai işlemleri arkadaşlarımız takip ediyor. Bunların saha girişlerini de yasaklayacağız. Herkes stada spor için gelsin. Centilmence maçlarını izleyip ayrılsınlar" ifadelerini kullandı.Spor tesislerine alınmayacaklarVali Yılmaz, sporda centilmenliği savunmayan kişi ve kişilerin belirlenerek, spor tesislerinden uzaklaştırılacağını da sözlerine ekledi.

BURDUR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN