Bursa’da av yasağı kalkıyor

Bursa’da av yasağı kalkıyor

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bursanında içinde bulunduğu Marmara Bölgesindeki avlanma yasağını 19 Ağustos Cumartesi günü itibariyle kaldırılacağını bildirdi

Doğa Koruma ve Milli Parklar 2.Bölge Bursa Şubesi Müdürlüğü yetkilileri, “Av sezonları, yaban hayvanlarının biyolojik gelişimlerindeki iklimsel olarak oluşan bölgesel farklılıklar dikkate alınarak Merkez Av Komisyonu kararlarınca belirlenmektedir. Bu çerçevede 2017-2018 Merkez Av Komisyonu Kararları ile Av Sezonu Bursa Bölgesi memelilerden yaban domuzu ve çakal avı, 1. Grup kanatlı yaban hayvanlarından Bıldırcın ve Üveyik avı ile 19 Ağustos Cumartesi günü tarihinde başlayacaktır. Bursa Doğa Koruma ve Milli Parklar 2.Bölge Müdürlüğü Av Koruma ekipleri de av sezonunda da avlaklarda kontrol faaliyetlerini sürdürmeye devam edeceklerdir. Avlanma sezonunda kanunlara uymayanların hakkında idari işlem tesis edilecektir” denildi.

BURSA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN