Bursa’da Okul Sporları Şenliği

Bursa’da Okul Sporları Şenliği

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları Şenlikleri Nilüfer’de başladı

Emir Koop İlkokulu’ndaki şenliklerin açılışı Büyükşehir Belediye Başkanvekili Şükrü Köse’nin iştirakiyle yapıldı. Başkanvekili Köse, satranç, mangala, 4. sınıflar mini voleybol, 4. sınıflar futbol ve mini olimpiyatlar olmak üzere birçok farklı alanda faaliyetler düzenleneceğini belirtti. Son 3 yıl okul sporları çerçevesinde 17 ilçede birinci yıl 196 bin, ikinci yıl 219 bin 500, üçüncü yılında da 240 bin öğrenciyi sportif faaliyetler ile buluşturma fırsatını bulduklarını söyleyen Şükrü Köse, “2017-2018 eğitim-öğretim yılında ise 165 ilkokulumuza çeşitli seviyede malzeme yardımı ve sportif organizasyon planlandı. 384 ortaokulumuza ve 284 lisemize ise kasım ayı içerisinde malzeme yardımı yapılacak. Hedefimiz, eğitim kurumlarının sportif ihtiyaçlarını karşılamak” dedi.Köse, Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın spor alt yapısını güçlendirmek hedefiyle amatör spor kulüplerine saha, mahallelere tesis, okullara spor salonları kazandırdıklarını söyledi.Emir Koop İlkokulu Müdürü Aydın Tunç, görev alacak öğretmenlere başarılar, öğrencilere ise iyi eğlenceler diledi.Konuşmaların ardından şenlikler başlatıldı. Protokol mensupları da öğrencilere eşlik etti.

BURSA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN