Büyükşehirli karatecilerden 5 madalya

Büyükşehirli karatecilerden 5 madalya

Büyükşehir Belediyespor Kulübü karatecileri Rize’de düzenlenen ‘Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Turnuvası’ndan 1 birincilik, 1 ikincilik ve 3 üçüncülük madalyasıyla Bursa’ya döndü

Türkiye Karate Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Turnuvası’nda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü karatecileri toplam 5 madalya elde etti. Rize Yenişehir Spor Salonu’nda oynanan maçlarda, Büyükşehirli sporculardan ‘Gençler’ kategorisinde 53 kiloda İrem Tuğçe Akyüz üçüncülük, 61 kiloda Furkan Akyüz üçüncülük, 68 kiloda Hakan Çelik ikincilik, +76 kiloda Savaşkan Gemici de üçüncülük madalyası elde etti. ‘Ümitler’ kategorisinde ise 63 kiloda Emir Buğra Gencan şampiyonayı birinci sırada tamamladı.Elde ettiği 5 madalya ile takım sıralamasında 7. olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü iki sporcusunun milli takıma davet edilmesinin de gururunu yaşadı. Büyükşehirli sporcular Ali Güney Büyükler kategorisinde 30 Kasım - 2 Aralık tarihlerinde Hırvatistan’ın Dubrovnik şehrinde düzenlenecek olan Balkan Karate Şampiyonası’nda, Emir Buğra Gencan ie 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Danimarka’nın Aalborg şehrinde düzenlenecek Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

BURSA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN