İTSO üyelerine yeni Ar-Ge reform paketi anlatılacak

İTSO üyelerine yeni Ar-Ge reform paketi anlatılacak

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), 1 Mart 2016’da yürürlüğe giren ve 10-11 Ağustos 2016 tarihinde yayınlanan yönetmeliklerle uygulama şartları kesinleşen Ar-Ge reform paketi hakkında üyelerini bilgilendirecek

26 Ekim 2016 Çarşamba günü, 10.30-12.00 saatleri arasında oda konferans salonunda yapılacak toplantıda, Ar-Ge reform paketinin sanayi kuruluşlarına getirdiği yeni fırsatlar anlatılacak. İTSO Başkanı Metin Anıl, işletmelerinde Ar-Ge yapan veya yapma eğiliminde olan tüm firma temsilcilerini düzenleyecekleri toplantıya davet etti. Anıl, Ar-Ge reform paketi ile özel sektöre sağlanan desteklerinin kapsamının önemli oranda genişletildiğini ve kolaylaştırıldığını, belirterek, "Toplantıda reform paketi hakkında üyelerimize kapsamlı bilgiler verilecek" dedi.Günümüzde işletmelerin yüksek teknolojiye ulaşması ve katma değeri yüksek üretim modellerini benimsemesi gerektiğine vurgu yapan Metin Anıl, "Bunun için işletmelerde Ar-Ge çalışmaları yapılması çok önemli. Standart üretim yapan fabrikalar küresel rekabette geri kalıyorlar. Çünkü standart üretimi artık herkes yapabiliyor. Rekabette bir adım öne geçmenin yolu tasarım ve yüksek teknolojiye odaklanmaktır" şeklinde konuştu.

BURSA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN