Osmangazi’de su kesintisi

Osmangazi’de su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Pazartesi ve Salı günü Osmangazi ilçesine bağlı Bağlarbaşı ve Hamitler Mahallelerinde su kesintisi yapılacağı bildirildi

Yapılan yazılı açıklamada Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler 1. Bölge Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi Nazlı Cadde - Okul Cadde - Mümin Gençoğlu Caddesi - Battal Cadde ve civarı, Hamitler Mahallesi Nene Hatun Caddesi ile Akdoğan Cadde arasında kalan bölgede 22-23.10.2018 tarihlerinde 08:00-18:00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacaktır. Çalışmanın erken tamamlanması durumunda, şebekeye su belirtilen zamandan daha önce verilecektir" denildi.

BURSA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN