Ünlü eğitimci son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü eğitimci son yolculuğuna uğurlandı

Özel Tan Okulları kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Akyollu’nun eşi Ülkü Akyollu gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Bursa’nın tanınmış eğitimcisi, Özel Tan Okulları kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Akyollu’nun eşi 71 yaşındaki Ülkü Akyollu son yolculuğuna uğurlandı.24 yıl Bursa Kız Lisesi’nde matematik öğretmenliği yapan Ülkü Akyollu, 2 çocuk ve 4 torun sahibiydi. Merhumenin cenaze namazı ikindi namazını müteakip OSB Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Balat Mezarlığı’nda defnedildi.Akyollu’nun cenaze namazına, ailesi ve akrabalarının yanı sıra Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eski bakanlardan Turhan Tayan, Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Hakkı Arslan, Bursaspor Başkanı Ali Ay, İşadamı Hüseyin Özdilek ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BURSA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN