Yıldırım Belediyesi’nden istihdama katkı

Yıldırım Belediyesi’nden istihdama katkı

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen ‘bireysel gelişim programı’nda katılımcılara, stratejik planlamadan etkin liderliğe, başarılı ekip oluşturmadan pozitif düşünceye 11 farklı başlıkta eğitim veriliyor

Yıldırım Belediyesi’nin 29-30 Eylül tarihlerinde düzenleyeceği ‘istihdam seferberliği buluşmaları’ öncesinde iş arayanlara yönelik eğitimler düzenleniyor. Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitimlere yaklaşık 200 kişi katıldı. İki hafta süren program kapsamında katılımcılara; dünya nereye gidiyor? vizyon eğitimi, değişim, müşteri odaklılık, stratejik planlama, pozitif düşünce, başarılı yönetim stratejileri, etkin liderlik, başarılı ekip oluşturma, etkin sunuş yapma, etkili uzlaşma teknikleri ile zamanın etkin kullanımı ve stresle başa çıkma başlıklarında 60 saatlik eğitim verildi.Yerele yönetim anlayışlarını klasik belediyecilik hizmetleriyle sınırlandırmadıklarının altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Hayatın her alanında hemşerilerimizin sorunlarına çözüm olacak hizmetler üretmeye çalışıyoruz. Bu konuda en fazla önemsediğimiz konulardan birisi de hemşerilerimizin istihdamına katkı sağlamak. Bu amaçla oluşturduğumuz istihdam masamız yüzlerce vatandaşımızı işverenlerle bir araya getirerek iş sahibi olmasına katkı sağladık. İki haftadır devam eden bireysel gelişim programına yüzde 80’i üniversite mezunu olmak üzere 200’ün üzerinde kardeşimiz başvurdu. Bunların içeresinde engelli hemşerilerimiz de bulunuyor. Kursiyerlerimizin iş bulmalarını kolaylaştıracak ve iş hayatları boyunca onlara yardımcı olacak dolu dolu bir eğitim aldılar. Düzenleyeceğimiz ‘istihdam seferberliği buluşmaları’ etkinliğimizde ise iş arayan hemşerilerimizle işverenleri bir araya getireceğiz” diye konuştu.

BURSA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN