Bayramiç’te otomobil ile motosiklet çarpıştı, 1 yaralı

Bayramiç’te otomobil ile motosiklet çarpıştı, 1 yaralı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesi Menderes Mahallesi Yiğitler Köyü yol kavşağında otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu oluşan kazada motosiklet sürücüsü yaralandı

Bayramiç’te motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Bayramiç Belediyesi’nde işçi olarak çalışan Davut Gezen (29) 17 TJ 631 plakalı motosikleti ile karşı yönden gelen Ömer Geçer yönetimindeki 17 TD 362 otomobil ile çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Çevrede bulunanların durumu 112 Acil Servis ekiplerine ve polise bildirmesi ile olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi olay mahallinde yaptı. Yaralı ardından ambulansla Bayramiç Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırık oluşan yaralı, tedavisi için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

ÇANAKKALE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN