Bayramiç’te tarla yangını korkuttu

Bayramiç’te tarla yangını korkuttu

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine 3 kilometre uzaklıkta, Tülüler Köyü yolu üzerindeki bir tarlada başlayan yangın korku yaşattı

Çevredeki meyve bahçeleri için tehlike oluşturan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.Bayramiç’te yaşanan tarla yangını korku oluşturdu. İlçe merkezine 3 kilometre uzaklıkta, Tülüler Köyü yolu üzerinde bulunan bir tarlada bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın başladı. Yol kenarından başlayan yangında hasat sonrası kalan anız hızla yandı. Yaklaşık 20 dönüm tarladaki yangın, çevredeki meyve bahçelerini tehdit etti. Çevredekilerin haber vermesiyle hızla olay yerine ulaşan Bayramiç Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri ve Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait 2 adet arazöz, meyve bahçelerine yayılmadan yangını kontrol altına altı.

ÇANAKKALE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN