Biga’da kesintisiz enerjinin adı Enel Enerji anlatıldı

Biga’da kesintisiz enerjinin adı Enel Enerji anlatıldı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Enel Enerji, güneş enerji sistemlerinden elektrik enerjisi elde edilmesi hakkında seminer verdi

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Biga Organize Sanayi Bölgesi üyelerine yönelik düzenlenen eğitimde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Fersan güneş enerjisinden elektrik elde etmek için firma yetkililerini davet ettiklerini bildirdi.Elektrik Elektronik Mühendisi Özge Gülbaş ise Enel firmasının Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde 50 bin metrekarelik alanda kurulduğunu ve hibrit teknolojiyi hayata geçirdiğini söyledi. Gülbaş, "Kendi fabrikasına hibrit Türkiye kesintisiz güç kaynağı(UPS) sistemini kurarak günümüzde önemi artan alternatif enerjiler, Enel’i de harekete geçirdi. Güneş ve rüzgar enerjisiyle çalışan Upslerle Enel, sektörüne yeni bir soluk kattı. Yüksek teknolojili tasarladığımız ürünlerimizin ve sizlerden gelen talepler üzerine oluşturduğumuz özel ürünlerimizden oluşan geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermekteyiz" diye konuştu. Seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

ÇANAKKALE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN