Etili’nin değerlerinden öğrencilere tavsiyeler

Etili’nin değerlerinden öğrencilere tavsiyeler

Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Etili beldesinden olan GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu ve ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Salih Zeki Genç, Etili Seramik A

Ş ve Etili Ortaokulu ile ortaklaşa düzenlenen ’Etili’den Değerler’ söyleşisinde öğrencilerle bir araya geldi.Etili Ortaokulu ile Etili Seramik A.Ş, geçtiğimiz Cuma günü ’Etili’den Değerler’ söyleşisi düzenleyerek Çanakkale’den önemli mevkilerde görev yapan, Etili’de yetişen değerleri ilçede ağırladı. Etili Ortaokulu İsmail Tülek Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda gerçekleşen söyleşiye, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, GESTAŞ Deniz Ulaşım A.Ş Genel Müdürü Volkan Uslu, ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Salih Zeki Genç, Çan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bal, Etili Seramik A.Ş yönetim kurulu üyeleri İsmail Tülek, Sedat Ergin ve Selçuk Tülek katıldı.Çan ilçesine bağlı Etili beldesinden olan GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu ve ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Salih Zeki Genç’in öğrencilere yönelik yaptığı söyleşide eğitimde hayal kurma ve hedef belirleme konuları üzerinde duruldu. Uslu ve Genç, Etilili bir çocuk, bir genç, bir birey olarak geldikleri noktayı, karşılaştıkları zorlukları, kısacası deneyimlerini Etili Ortaokulu öğrencileriyle paylaştı.Söyleşi sonunda Volkan Uslu, Osman Özkan ve Salih Zeki Genç, öğrencilere birtakım hediyeler takdim etti. Etili Seramik A.Ş, katılımcılara günün anısına hatıra karoları sundu. Okul öğretmenleriyle de kısa süreli bir araya gelinen etkinlik, birlikte yenen öğle yemeğiyle sona erdi.

ÇANAKKALE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN