Lapseki’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası Etkinlikleri

Lapseki’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası Etkinlikleri

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 80’inci yıl dönümü dolasıyla anma programı düzenlendi

Lapseki ilçesinde Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 80’inci yıl dönümü dolasıyla anma programı düzenlendi. 10 Kasım "Atatürk’ü Anma Haftası" etkinlikleri kapsamında Hükumet Konağında yer alan Atatürk büstüne Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı makamları adına çelenk sunumu yapıldı. İki dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşı’nın ardından protokol üyeleri 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Toplantı salonuna geçti.CHP’den alternatif çelenk programıCHP İlçe Başkanlığı alternatif çelenk koyma merasimi düzenledi. İlçe Başkanı Abdülkadir Özeren önderliğinde bir araya gelen teşkilat üyeleri Atatürk büstüne çelenk koyarak Saygı Duruşunda bulundu. Partililer daha sonra "Atatürk’ü Anma Haftası" etkinliklerine katıldı.

ÇANAKKALE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN