Mahalleli kadınlardan Başkan Işık’a pastalı teşekkür

Mahalleli kadınlardan Başkan Işık’a pastalı teşekkür

Çanakkale’nin Biga ilçesi Sakarya Mahallesi’nde Biga Belediyesi’nce yenilenen Kavaklık Parkı’nda mahalle sakini kadınların isteği üzerine yapılan kapalı alan açıldı

Mahalle sakinlerinin daveti ile Biga Belediye Başkanı İsmail Işık’ın da katıldığı açılışta pasta kesilerek, hediyeler verildi. Mahalleli kadınların ilgisi nedeniyle memnun olan Başkan Işık, karşılama için teşekkür etti. Burada konuşan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, “Geçen yıl bu parkı düzenlerken buradaki kafeteryanın yüksek olduğu ile ilgili olumsuz şeyler de duymuştuk. Park düzenlemesi tamamlanınca gördük ki, kullanım konusunda hiç sıkıntı yaşanmadı. Hatta yetmedi burasını talep ettiniz. Arkadaşlarımız sağ olsunlar hızlı bir şekilde yaptılar. Benim hizmet anlayışımda yaşayan insanları dinlemek var. Bir yerde bir sorun varsa, o sorunun çözümünü orada yaşayan bilir. Gerekli düzenlemeleri yaptığınızda da yine aynı şekilde sahip çıkarlar. Burasını siz istediniz, biz yaptık. Sahip çıktığınızı da görüyorum. Bu bizi sevindiriyor. Ben 3,5 yıldan beri her zaman sizlerin isteklerini yerine getirmeye çalıştım. Ben de doğma büyüme Bigalıyım. Bu kentin tamamını çok önemsiyorum. Bu kente hizmet edebilmek için bir çivi çakalım, geleceğe bir şeyler bırakalım diye aday oldum. Allah’a çok şükür çok ciddi sorunlarla karşılaşmadan Biga’yı hep beraber sizlerle birlikte yönetmeye çalışıyoruz. Bu bölgede de ciddi çalışmalar yapacağız. Avcılar Köprüsü ile Hacımadan Köprüsü arasını yeniden düzenlemek için projemizi hazırlatıyoruz. Tretuarları, oyun alanları, kafeteryaları, bisiklet yolu, araç otoparkı ile güzel bir çalışma olacak. Bu bölgeyi de rahatlatacak bir çalışma olmasını hedefliyoruz. Ayrıca Kocabaş Çayı çevre düzenlemesi ile ilgili de projemiz hazır. Havaların düzelmesiyle başlayacağız. Biga’ya nefes aldıracak güzel projeler gerçekleştirmek için çalışıyoruz” dedi.

ÇANAKKALE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN