Polisten tütüncülere denetimi

Polisten tütüncülere denetimi

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bandrolsüz tütün ve sarma sigara satış denetimi yapıldı

Denetimlerde, çok miktarda makaron, sarma sigara ve tütüne el konuldu.Bayramiç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ’tablacı’, ’tütüncü’, ’tobacco shop’ gibi isimler altında ilçede tütün ve tütün mamulleri satışı yapan işyerlerine yönelik eş zamanlı denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde, bandrolsüz tütün, sarma sigara ve filtreli sigara sarma kağıdı (makaron) incelemeden geçirildi. İnceleme sonucu çok miktarda bandrolsüz tütüne, içime hazır sarma sigaraya ve makarona el konuldu. İş yeri açma izin belgesi ve tütün mamulleri satış izin belgesi olmayan bazı işyerleri hakkında gerekli işlemler yapıldı.

ÇANAKKALE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN