Seyyar Milli Piyangocu 1 Günlük Kazancını Mehmetçiğe Bağışlayacak

Seyyar Milli Piyangocu 1 Günlük Kazancını Mehmetçiğe Bağışlayacak

Çanakkale’de seyyar Milli Piyango bayiliği yapan 60 yaşındaki Ramazan Gümüş, ’Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe destek olmak için 1 günlük kazancını Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacak

Kamu bankasından emekli ve 4 yıldır seyyar Milli Piyango Bayiliği yapan 60 yaşındaki Ramazan Gümüş , Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin kentinde PKK/YPG terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen ’Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe destek olmak için 1 günlük kazancını Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacak.Afrin’deki Mehmetçikler için bir günlük kazancını Mehmetçik Vakfına yatırmak istediğini ifade eden Ramazan Gümüş, " Duamız, gönlümüz hep onlarla. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilere acil şifalar diliyorum. Temennimiz ’Zeytin Dalı Harekatı’ bir an önce sonuçlanır inşallah, Mehmetçiğimiz de hayırlısıyla ülkesine döner. Ben kendi çabamla bu yardımı yapmaya çalıştım ama isterim ki bütün halkımız karınca kararınca, elinden geldiğince Mehmetçiğimize destek olsun. Bol bol duamızı ediyoruz, gönlümüz hep onlarla. Mehmetçiklerimizin burnu dahi kanamasın. Tek temennimiz hayırlısıyla görevlerini bitirip yurda dönmeleri" dedi.

ÇANAKKALE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN