Başkan Dinç: "Kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız"

Başkan Dinç: "Kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız"

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Vatanımız, bayrağımız ve istiklalimiz uğruna fedakârlığın en büyüğünü yapan kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız" dedi

Bitlis’in Hizan ilçesi İncirli köyü güneyinde Giriziyaret Tepe bölgesinde PKK’ya yönelik icra edilen operasyonda çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yüksel Kapdan’ın ailesi Belediye Başkanı İrfan Dinç’i ziyaret etti. Şehit ailesini kapıda karşılayan Başkan Dinç, “Vatanımız, bayrağımız ve istiklalimiz uğruna fedakârlığın en büyüğünü yapan kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Şehit ve gazilerimizin ülkemiz için yaptıkları fedakârlığın, ödedikleri bedelin büyüklüğünü ifade etmeye kelimeler yetmez. Şehitlik mertebesine ulaşmış evlatlarımızın emanetlerine sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Böylesine gözü pek evlatlar yetiştiren eli öpülesi analarımızdan, babalarımızdan Allah razı olsun. Şehit olan tüm kahramanlarımızın ruhları şad, mekânları cennet olsun" ifadelerini kullandı.

ÇANKIRI/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN