Çankırı merkezli FETÖ operasyonu: 9 gözaltı

Çankırı merkezli FETÖ operasyonu: 9 gözaltı

Çankırı merkezli 8 il ve KKTC’de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda 9 kişi gözaltına alındı

Çankırı merkezli 8 il ve KKTC’de FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından yapılan operasyonda 9 subay ve astsubay yakalandı. Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY askeri yapılanmasına yönelik soruşturmada Çankırı, İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun, Kırıkkale, Hakkari, Şırnak ile KKTC’de belirlenen adreslere operasyon düzenledi.Operasyonda terör örgütü FETÖ/PDY mensuplarınca ankesörlü telefonlardan ardışık olarak arandıkları tespit edilen 8’i aktif görevde, biri ihraç edilmiş 9 subay ve astsubay gözaltına alındı. Yapılan sağlık kontrollerinden sonra zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

ÇANKIRI/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN