Feslikan bölgesinde kaldırım ve asfalt çalışmaları

Feslikan bölgesinde kaldırım ve asfalt çalışmaları

Çankırı’da yapılaşmanın en yoğun olduğu Buğday Pazarı Mahallesi Feslikan mevkisinde alt yapı çalışmalarının sona gelmesi ile birlikte kaldırım ve asfalt çalışmaları hız kazandı

Çankırı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yeni yerleşim alanlarında yaşayan vatandaşların rahat bir ulaşıma kavuşmaları için hazır hale getirilen yollarda kaldırım ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Yeni yerleşim alanlarını oluşturacak bölgelerdeki imara hazır parsellerin su, kanalizasyon, yağmur suyu ve doğalgaz bağlantılarının tamamlanmasının ardından belediye ekipleri, yapılaşmanın tamamlandığı bütün cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Yapılaşmanın yoğun olduğu Feslikan bölgesinde de gerçekleştirilen kaldırım çalışmalarının ardından yollar sıcak asfalt ile buluşuyor. Bu kapsamda Şehit Uğur Hiçyılmaz Caddesi’nin kaldırım çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, bölgede planlı bir çalışma yürütüyor.Belediye Başkanı İrfan Dinç, yeni yerleşim alanlarının şekillendiği Feslikan bölgesinde alt ve üst yapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek “Çankırı için çalışmalarımız gece gündüz devam edecek” dedi.

ÇANKIRI/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN