Hakkari şehitlerinin naaşları Çankırı’ya getirildi

Hakkari şehitlerinin naaşları Çankırı’ya getirildi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının askerleri taşıyan aracın geçişi esnasında infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Gökhan Topal ve Piyade Sözleşmeli Er Olcay Çelik’in naaşları memleketleri Çankırı’ya getirildi

Şehitlerin cenazeleri ilk olarak askeri uçakla Ankara’ya nakledildi. Ankara’dan karayoluyla şehitlerin cenazeleri Çankırı’ya getirildi. Şehit Piyade Uzman Çavuş Gökhan Topal’ın cenazesi Orta Devlet Hastanesi morguna, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Olcay Çelik’in cenazesi ise Çankırı Devlet Hastanesi morguna konuldu.Şehitlerin cenazeleri yakınları ve yetkililer tarafından karşılandı. Şehit yakınlarının, askerlerin desteğiyle ayakta durabildi.Cenazelerin bugün toprağa verilmesi bekleniyor.

ÇANKIRI/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN