Hünerli annelerden emek dolu sergi

Hünerli annelerden emek dolu sergi

Çankırı Belediyesi Hanımlar Lokalinin anneleri, “Atölyem Çankırı” temalı dönem sonu sergisinde eserlerini görücüye çıkardı

Çankırılı annelerin el emeği ve göz nuruyla hazırladıkları eserler, Çankırılılar tarafından ilgiyle karşılandı. Sergiye katılan tüm annelere çiçek takdim edildi.Sergide konuşan Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Annelerimizin ve kadınlarımızın sosyal hayat içerisinde aktif rollerinin arttırılması ve güçlendirilmesi noktasında faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. Hanımların kendilerine sosyal imkânlar tanındığında ne kadar önemli işlere imza attıklarını, gayretli ve başarılı olduklarını gördük. Vefakâr ve cefakâr hanımlarımız her zaman gurur kaynağımız oldu. Hanımlarımızın mutlu olması demek Çankırı’nın, ülkemizin ve dünyanın mutlu olması demektir. Bu yüzden hanımlarımıza elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Kıymetli eşim ve üç çocuğumun annesi Zeynep Perihan Dinç hanımefendi başta olmak üzere geleceğimizi yapılandıran tüm annelerimize ve hanımefendilere minnet ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

ÇANKIRI/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN