Vali Aktaş: “Devletimiz, şehidimizin emaneti olan ailesinin yanındadır”

Vali Aktaş: “Devletimiz, şehidimizin emaneti olan ailesinin yanındadır”

Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, geçtiğimiz günlerde Bitlis’in Hizan ilçesi İncirli köyü Giriziyaret Tepe mevkisinde icra edilen ‘Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erdal Kavallı Operasyonu’ kapsamında gerçekleştirilen arama-tarama faaliyeti sırasında çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yüksel Kapdan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Şehidin ailesiyle bir araya gelen Vali Aktaş, acılı aileye başsağlığı dileklerini ileterek acılarını paylaştı. Vatan için canını feda eden şehitlerin sayesinde huzur içerisinde olduklarına dikkat çeken Vali Aktaş, “Milletimiz şehidimizi unutmayacak, devletimiz ise her zaman şehidimizin emaneti olan ailesinin yanında olacaktır” dedi.Taziye ziyaretinde Vali Aktaş’a İl Garnizon Komutanı Albay Oğuz Çiçek, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ile diğer yetkililer de eşlik etti.

ÇANKIRI/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN